Om os

I Carl Nielsens Kvarter er der åbnet en ny butik med ”alt godt til hjemmet”, som ejeren, grønlandske Naja Kleist beskriver det. Hun driver to interiørbutikker i Grønland, og nu er turen kommet til Danmark og Odense.

– For 11 år siden så jeg min fars fætter dø på sygehuset i Nuuk. Vi var nogenlunde alderssvarende, og det øjeblik sagde jeg til mig selv, at jeg skulle huske at lave lige præcis det, som jeg elsker, inden jeg dør. Det var der, det startede, fortæller Naja Kleist.

Hun åbnede Living Nice D. 7. juni. 2022.

Oprindeligt er den 59-årige kvinde uddannet pædagog og har mere end 35 års erfaring med ledelse, men indretning var det, hun virkelig brændte for.

– Jeg tog en beslutning og åbnede en butik i Grønland med navnet Nice, som blandt andet solgte Rice-produkter og andre farverige produkter. I dag driver jeg to butikker, i henholdsvis Nuuk og Sisimiut, som begge hedder Kop & Kande/Nice, fortæller hun.

Udvalget spænder bredt, men ifølge Naja Kleist vælger hun ud fra, at det skal være “alt godt til hjemmet“.

– Mange har været skeptiske og sagt, at i Danmark kører der priskrig hele tiden. Men jeg mener ikke, at det hele kan handle om pris. Det handler også om god betjening. I Danmark oplever jeg, at man mange steder slet ikke får nogen betjening, og det er jeg rigtig træt af. I Living Nice vil vi altid gøre vores bedste for at kunden får en oplevelse når de træder ind i vores butik.

Da vi har mange kunder som ikke er fra Odense, har vi derfor valgt at gå online med Living Nice wepshop www.livingnice.dk.