Parmesan, Parmigiano Reggiano ca. 700 g

kr.279,00

Made by Mama`s parmesan er den ægte Parmigiano Reggiano fra en lille by vest for Modena i Italien. Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marisa i front, og holdet har faktisk vundet verdens fineste præmie i parmesankategorien – nemlig SUPER GOLD foran 2.472 andre oste. Det synes vi er ret vildt – og fuldt fortjent!
Vi synes det er en af verdens bedste parmesan, og med mere end 5.000 stykker parmesan solgt det sidste år, er vi nok ikke alene om det. Made by Mama`s parmesan er deres absolutte bestseller og er helt unik. Osten lagres i 27 måneder, fordi det er her balancen mellem fedme og syrligheden er helt perfekt.
Parmigiano Reggiano er lavet på 50 % mager mælk malket om aftenen, og 50 % fed mælk fra morgenmalkningen. Hertil kommer hårdt arbejde og ihærdighed. Alle oste vendes og børstes en gang om ugen. Parmigiano Reggiano brydes i stykker på ca. 400 og 700 gram. Vægten kan svinge, da det ikke er muligt at styre vægten præcis i brydningen. En stor del af nydelsen sidder i duften, så husk at dufte til parmesanen inden du sætter tænderne i den. Bryd den med en ægte parmesankniv, og nyd den med et godt glas rødvin.

Varenummer (SKU): 42-001-01 Kategorier: ,